Ordervillkor

Köpvillkor

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

 

Leveransvillkor

Vi använder oss av Schenker som huvudfraktleverantör, men dom allra minsta paketen skickas med Postnords brevtjänst direkt hem till din brevlåda.

Vi har en fast frakt på 49 kr per order.

Våra leveranstider är 1-3 vardagar, beror lite på vart i Sverige du bor (längre leveranstider till norra Norrland och Gotland).

 

Ångerrätt/Reklamation/Outhämtat paket

Vi använder oss av 60 dagars öppet köp. Se nedan vid Returer
 
 
För outhämtade paket debiterar vi en administrationskostnad på 150 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. 
 
Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. Vänligen notera att varan/varorna skall förpackas på ett bra sätt när de skickas tillbaka till HandelsAvenyn. På samma sätt som vid villkoren för Retur här nedan, är ni ansvariga för att varan kommer till HandelsAvenyn oskadad.
 

Returer

Om du vill returnera en vara kan du kontakta oss via mail först: kundservice@handelsavenyn.se
Du som kund står för returkostnaden.
 
Returer skall skickas till:
Pusselsavenyn
Eklundavägen 10
74047 Harbo
 
Du har full retur och bytesrätt inom 60 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick.

Kläder får provas, men ej användas. Retur- och bytesrätten gäller inte underkläder, badkläder eller öppna plastförpackningar eller kartonger som har varit inplastade men har öppnats t.ex pussel. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong.
 
För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.
 
Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen/förpackningen i en annan kartong eller påse.
Vi ser gärna att du uppger orsak till returen samt returnerar varan tillsammans med ordersedeln, eller en kopia av ordersedeln, detta påskyndar hanteringen utav din retur.
 
Du måste själv bekosta returporto. Spara ditt inlämningskvitto - Tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!
 
HandelsAvenyn åtar sig inget ansvar för transportskador till följd av dålig emballering vid retur.

 

Kontaktinformation

Handelsavenyn AB
Gröndalsvägen 13
74047 Harbo
0763977320
Orgnr: 559183-8486