Om oss

Om oss
 
PusselAvenyn är ett familjeägt e-handelsföretag som har specialiserat sig inom pussel och knep & knåp för både vuxna och barn.
 
Att lägga pussel eller lösa olika knep & knåp är ett roligt sätt för dig att hålla dig skarp genom att stärka ditt logiska tänkande och kortvariga minne medan du har kul! Det är dessutom väldigt rogivande och avslappnande.
 
Därför har vi öppnat PusselAvenyn.se som är fylld med pussel och olika knep & knåp med olika svårighetsnivåer för alla åldrar.
 
Vi började våran resa som familjeägt e-handelsföretag när vi öppnade HandelsAvenyn.se 2015 där vi säljer bland annat Pyssel, leksaker, sport & fritid- och trädgårdsartiklar med ett ständigt utökande sortiment. Men snabbt insåg vi att Pussel och knep & knåp är något vi håller extra kärt och ville ha en renodlad pusselbutik med ett stort och varierat utbud för att ge dig som kund ett sortiment med större valmöjligheter att välja mellan; där alla, oavsett ålder, hittar något de gillar, till bra pris och snabba leveranser.
 
Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Därför har vi valt att ha ett brett sortiment av pussel av god kvalite till bästa pris och ge våra kunder bästa möjliga service och skänka er glädje varje gång ni öppnar ett paket från oss. Så välkomna att njuta av våra pussel och knep & knåp för hela familjen.
 
Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på kundservice@handelsavenyn.se eller 0763-97 73 20. Du är även välkommen att följa oss via Facebook, Instagram och nyhetsbrev.
 
 
Bästa hälsningar
 
Johan Nygren och Johanna Barrera
 
HandelsAvenyn AB, organisationsnummer: 559183-8486